Известие

Collapse
No announcement yet.

Подгряване на предното стъкло + диагностика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подгряване на предното стъкло + диагностика

Здравейте, от днес съм горд собственик на 147 1.6 t.spark! За първи път карам Алфа, извинете за глупавия въпрос, но къде би трябвало да е копчето за подгряване на предното стъкло? Или когато натисна единственото - то подгрява задното, предното и огледалата?

И вторият ми въпрос се отнася до това къде да отида за пълна диагностика?

edit: моля не трийте темата ми, ако е в грешен раздел (не видях по-подходящ), надявам се на отговор!
    Last edited by milosha; d.m.y г., 03:08.

Подгряването на огледалата се включва заедно с подгряването на задното стъкло, т.е. от копчето за подгряване на задното стъкло.
    Предното едва ли има подгряване
    sigpic

Comment

Разбрах, че има 147-ци с подгряване на предното стъкло, но не знаех как да разбера дали моята е от тях. Или по обявите лъжат?

Comment

Вгледай се добре в самото стъкло ако има ел. подгряване би трябвало да се виждат едни тънки реотани,това съм го виждал но на алфа засега не съм попадал,незнам дали има,може да имаш калорифер който да ти духа топло веднага след паленето поне при мен е така,Успех,доколкото дали лъжат по обявите много си прав яко лъжат,и мен се опитаха да ме метнат със същото!
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Вглеждах се, но мисля, че няма...
          И все пак ще разбера на 100%, когато го пусна, но не знам дали би имало отделно копче или е заедно с подгряване на задно стъкло и огледалата!

Comment

Не се мъчи, приятелю - нямаш подгряване на предното стъкло
            sigpic

Comment

благодаря все пак.

Comment

Първоначално публикувано от milosha Покажи съобщение
                Здравейте, от днес съм горд собственик на 147 1.6 t.spark! За първи път карам Алфа, извинете за глупавия въпрос, но къде би трябвало да е копчето за подгряване на предното стъкло? Или когато натисна единственото - то подгрява задното, предното и огледалата?

И вторият ми въпрос се отнася до това къде да отида за пълна диагностика?

edit: моля не трийте темата ми, ако е в грешен раздел (не видях по-подходящ), надявам се на отговор!
                Няма защо да трием темата колега, добре дошъл

По първия въпрос са ти отговорили, По втория - не си попълнил в профила си откъде си, как да те пратим на диагностика? Ето тук можеш да си избереш за София:
                http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=5
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                X